top of page
  • White Instagram Icon
Calina inc. (ONLINE) MARKETING & ADVIES BUREAU).png
Marble Surface
YOU WANT TO LEAVE YOUR MARK?

Calina inc. is als allround (online) marketing & adviesbureau here to help!

Calina inc. is naast een (online) marketing & adviesbureau, waarbij wij dmv foto's/video's je online zichtbaarheid via google en social media naar een hoger niveau tillen, een allround communicatie-, ontwerp- en adviesbureau. Wij ondersteunen met name merken in de creatieve sector van A tot Z. Van merkregistratie, productontwikkeling, atelierkoppeling tot strategie en internationalisering. Wij zijn graag de brugfunctie naar de modehoofdsteden van deze wereld als oa; Parijs, Londen, Milaan, New York, Los Angeles, Dubai, Shanghai etc. Wij verzorgen lokaal gezamenlijke vakbeurs deelnames, fashion weeks, PR & matching and many more. Met onze lokale agency's in Los Angeles, Düsseldorf en Zuid-Spanje kunnen wij ook lokaal alles voor je betekenen.  Ready to make your mark?

Join onze Calina inc. familie.

100%

Resultaat 

12+

Landen 

237

Tevreden vaste klanten

ABOUT
PORTFOLIO

PORTFOLIO

Product
Fashion
Video
Sport
Portret
Marble Surface

SERVICES

IDEE / STRATEGIE

Je hebt een idee, maar hoe ga je dat effectief aanpakken? Of je bestaat al een tijdje en je wilt van koers veranderen.

Wij helpen je met zowel strategie bepaling, als het implementeren van je plan!

DUURZAAM / ECO

Duurzaam en ecologisch denken is een mindset. Een trend die steeds meer mensen aanspreekt. Maar hoe maak je je merk duurzaam en waar vind je bijvoorbeeld de beste ecologische stoffen en leder? Waar vind ik de juiste certificering?

WEBSITE / WEBSTORE

Je eerste website/webstore lanceren of de al bestaande verbeteren naar de nieuwste ontwikkelingen!

Productfotografie/-video, webteksten, design en ontwikkeling. Voor dit alles kun je bij ons terecht.

PR / PRESS

Vooral de media is belangrijk om van kleine sterren grote sterren te maken. Of de vergeten sterren weer in de spotlight te brengen. Hoe bereik je de juiste media voor jou en voor ieder zijn budget.

Van press on demand tot free publicity!

PRODUCTONTWIKKELING

Wij hebben wereldwijd een mooi netwerk van de beste ateliers en productiemaatschappijen. Van ontwerp, sampling en ontwikkeling tot het verduurzamen van je merk! Wij hebben de kennis, netwerk en know-how!

COACHING

Er gaat niets boven een coach die met de juiste helikopterview je een duwtje in de juiste richting kan geven. Wij hebben persoonlijke coaching en groeps sessies. Zo kom je snel en effectief tot het realiseren van je doelstellingen.

Alle diensten komen hier ook aan bod.

SOCIAL MEDIA

Onze experts zorgen dat jij vindbaar bent voor de juiste doelgroep. Ze brengen je social media in no-time naar het juiste niveau. Ook aan je huisstijl wordt gedacht.

De ontwikkelingen gaan zo snel, dat een expert op dit gebied absolute noodzaak is.

FINANCIERING

Wij kijken welke manier van financieren het beste bij je past. Van subsidies tot crowdfunding, private investing via ons netwerk, de bank of alle andere mogelijkheden. Afgepast op uw wens; lange of korte termijn.

MERKBESCHERMING

Merk, product, design & idee bescherming.

Van merkregistratie tot octrooiaanvraag. Van idee tot product. Elk werelddeel heeft zijn eigen beschermings mogelijkheden. Wij kennen ze allemaal.

EXPORTEREN

Nederlandse producten en onze kennis zijn geliefd in het buitenland. Alles over exporteren en de eerste stap naar internationalisering leer je bij ons!

Van de juiste documenten & etikettering, regelgeving tot koppeling aan de juiste bedrijven & personen.

(INTER) NATIONAAL VERKOOPPLATFORM

Wij hebben samenwerkingen met verschillende wereldwijde inkoop platformen van retailers. Zo komt je product snel en effectief bij de juiste retailers terecht! Nationaal en Internationaal in een e-omgeving. Het nieuwe werken anno 2021!

MARKETING & SALES

Heb je hulp nodig bij je (online) marketing- of sales strategie. Van lookbooks tot het samen ontdekken van je "unique selling points" tot online advertising (google, facebook, instagram etc)

Wij ondersteunen je waar nodig en helpen je op de juiste weg!

SERVICES

TESTIMONIALS

“KUNDIG, EFFECTIEF EN SUPER GEZELLIG IS VOOR MIJ DE PERFECTE COMBINATIE OM ALTIJD MET VEEL PLEZIER TE WERKEN MET CALINA INC."

CHANTAL VISSER

“MIJN WEBSITE IS NAAR EEN ANDER NIVEAU GETILD EN DE FOTO'S EN VIDEO'S ZIJN VAN ONGEKENDE KWALITEIT. HEEL BLIJ MEE EN TOT SNEL"

RICK TER APEL

Marble Surface

CLIENTS

CLIENTS

CONTACT

Thanks for submitting!

CONTACT
bottom of page